FooienpotBuurtvereniging Buytenrode is een ontmoetingsplaats voor alle bewoners uit de buurt. Zij kunnen deelnemen aan wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, waaronder darten, klaverjassen, bingo, dansen, knutselen of schilderen. De fooienpot van de vereniging werd dit jaar gedoneerd aan stichting Bijzonder.


De secretaris van buurtvereniging Buytenrode, dhr. Aad v.d. Meer, overhandigde de inhoud van de fooienpot, €153,10, aan Sylvia v.d. Goes van de stichting Bijzonder. Stichting Bijzonder streeft er met het organiseren van verschillende activiteiten naar om zieke kinderen en hun ouders extra aandacht te geven in het ziekenhuis of zorginstelling en zo te zorgen voor een glimlach.

 

Een fijne ontmoetingsplaats

Buurtvereniging Buytenrode organiseert regelmatig leuke activiteiten, zoals een gezellige bingo-avond op woensdagavond 18 september. Daarnaast worden terugkerende festiviteiten gehouden, zoals spirituele beurs, postzegelbeurs, sinterklaasfeest, kerstknutselclub en het buurtetentje in december, een middag/avond voor de mensen uit de wijk om in een dure maand samen te genieten van een vers bereide maaltijd.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-