Poster JJ Irish afternoon 2019 211x300Zondagmiddag wordt het terras van JJ Music House het decor voor Ierse gezelligheid. The Craic on Sunday, met maar liefst een 12-tal muzikanten, neemt de bezoeker mee in de authentieke Ierse folkmuziek, zoals dat dagelijks in de pubs van Ierland gespeeld wordt.


Met hun authentieke instrumenten waaronder de Uilleann pipes, viool, (tenor)banjo, de bodhŕan en fluit krijgen de liedjes en dansmuziek de karakteristieke Ierse sound. Het spelen van traditionele Ierse muziek is ook voor Shannon Breeze & Friends een ware levenskunst met jigs, reels en songs. De muzikanten spelen en improviseren afwisselend waarbij het publiek uitgenodigd wordt om mee te klappen en te zingen. Natuurlijk kan een whisky proeverij niet ontbreken op deze Ierse middag.
Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom op deze Irish Afternoon. Bij slecht weer zijn de optredens van JJ’s Irish Afternoon in het podiumcafé.



Funk & Soul Superjam

Na de zomerstop start op deze 1e vrijdagavond van de maand een nieuwe reeks Funk & Soul Superjams in JJ Music House. Dit Zoetermeers gezelligste muziekpodium is een plek voor en door muzikanten en muziekliefhebbers. Inmiddels komen muzikanten van heinde en ver om deel te nemen aan deze swingende groovy funk & soul improvisatie avond, waar het spelen van covers ook tot de mogelijkheden behoort.
Apparatuur en drumstel zijn aanwezig, muzikanten kunnen inpluggen en spelen. Meld je wel even aan bij Ton van Bemmelen. Hij zorgt ervoor dat iedereen zoveel mogelijk een podiumplek krijgt.
De avond begint om 20.30 uur waarbij publiek uiteraard van harte welkom is.

-advertenties-

-goede doel-