3. Walk4PeaceVrede verbindt over grenzen…over grenzen van steden, landen, culturen, gender en leeftijden en ook over de grenzen van Zoetermeerse organisaties en culturen. De Walk of Peace is de start van de Zoetermeerse Vredesweek en wil mensen verbinden en met elkaar in contact brengen tijdens de wandeling.


In Zoetermeer, maar eigenlijk in heel Nederland lijkt vrede vanzelfsprekend. Maar is dat wel zo? In een tijd van verharding in onze eigen samenleving en non-stop geweld elders verdient vrede onze blijvende aandacht.
De start van de Walk of Peace is op het Cadenzaplein, zondag 22 september om 14.30 uur. Na een korte voorstelling van straattoneel uit Bosnië start de wandeling. Iedereen is van harte welkom om zich aan te sluiten en mee te wandelen, aanmelden is niet nodig.


De gezant voor religie en levensovertuiging Jos Douma zal om 15.30 uur een presentatie geven over vrede in het Forumcafé, waarna om 16.00 uur de wandeling voortgezet wordt richting het Nicolaasplein, waar het straattoneel uit Bosnië een tweede voorstelling zal geven.


De wandeling wordt afgesloten in Museum de Voorde (5,50 euro – gratis met museumjaarkaart), voor een pauze met koffie en thee en de ambassadeurswisseling en uitreiking awards voor de Vredesweek. Daarna is er nog gelegenheid om het museum te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-