Terra CesarFranck 007In de wijk Buytenwegh staat sinds 2013 wijkmuseum het Metrum. Het Metrum werd ontworpen door kunstenaar Hetty Arens in opdracht van Terra Art Projects. In de transparante expositiekubus kunnen wijkbewoners en andere geïnteresseerden hun creatieve uitingen laten zien.

De afgelopen jaren hebben er vrijwel doorlopend exposities in het Metrum plaatsgevonden. Exposities van kunstenaars, kunstenaarsgroepen, vrijwilligers van TERRA, cursisten van Piëzo en nog vele anderen. Voor 2020 is TERRA op zoek naar mensen die interesse hebben in een expositie. Dit kan een solo- of groepsexpositie zijn.

Aan een expositie in het Metrum (die rond de twee maanden duurt), zijn geen kosten verbonden. Het werk is niet verzekerd tijdens de expositieperiode. De afmetingen van het Metrum zijn: 3x3x3m. De exposities zijn alleen vanaf de buitenkant van de kubus te bekijken. Het Metrum bevindt zich tegenover het gebouw ‘de ComPositie’ aan de César Franckrode.

Heb je interesse in een expositie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin wie je bent en wat je zou willen exposeren (solo of als groep).

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-