2019 09 07 Verenigingendag 03Winkelcentrum Rokkeveen was zaterdag het podium van de verenigingendag. Een tiental kraampjes stond verspreid over het winkelcentrum. Vele verenigingen en vrijwilligersorganisaties presenteerden zich met een kraampje aan het winkelend publiek.

Het mooie aan het evenement was dat er niet te veel kraampjes stonden. De bezoekers konden rustig bij elk kraampje langs om te kijken wat de verenigingen te bieden hadden.

Badmintonverenigingen Conquesto en BC Rokkeveen lieten zien hoe leuk badminton is. En dat een shuttletje slaan echt niet alleen maar leuk is op de camping. Serendipity Winterguard gaf met 3 groepen een demonstratie in het midden van het winkelcentrum. Er klonk veel gejuich toen de kinderen hun vaandels, rifles en sabres de lucht in gooiden.

Verenigingendag1  Verenigingendag2 

Kickboxing Sakura gaf een demonstratie op de muziek van de film Rocky en Toerfietsvereniging Zoetermeer ‘77 liet buiten zien dat je zowel op de racefiets als op de mountainbike lekker kunt fietsen. Ook Boxing Club ZoetermeerSchaakclub Palet WelzijnNew Life YogaShowkorps Passie en Dansschool Devotion lieten zien dat er in Zoetermeer genoeg te doen valt voor jong en oud.

Verenigingendag3   Verenigingendag4

Vrijwilligers van Ontmoetingscentrum Carpe DiemPiëzoPalet Welzijn en Seniorweb waren aanwezig om te laten zien waar bewoners allemaal naar toe kunnen voor hulp en een praatje.

Verenigingendag5
Fotograaf Marije Ronteltap

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-