Poster Chris Caine IMG 1554930725991 002Zaterdag 14 september start vanaf 13.00 uur de 2e editie van het JJ’s Blues & Roots Festival. Het imposante programma ademt maar liefst 12 uur lang blues, met gerenommeerde nationale en internationale bands, een workshop, clinic, eten en drinken. Het festival wordt afgesloten met een afterparty.

Het programma loopt van 13.00 – 01.00 uur. De jonge en zeer talentvolle Dave Warmerdam Band (NL) opent het podiumprogramma, gevolgd door The Bluesbones (BE), Giles Robson (UK), Barrelhouse (NL), Big Daddy Wilson Band (USA/IT) en Chris Cain Band (USA/IT). Niemand minder dan Stevie Nimmo (UK) is de hekkensluiter op het buitenpodium.
Op het binnenpodium staan optredens van Big Bo, Duo Dave Warmerdam & Janne Timmer en Lost & Found op het programma. The Rude Move trakteert de bezoeker op een stevige, blues afterparty van 23.30 – 01.00 uur.

Op het festivalterrein is een gevarieerd aanbod van foodkramen. Kramen met verkoop van t-shirts, cd’s, schilderijen en miniatuur muziekinstrumenten completeren het geheel.

 

Workshop

Van 11.30 – 13.00 uur verzorgt Hans de Vries een inspirerende workshop onder de naam Broodje Mondharmonica. Deelname kan uitsluitend met een combinatieticket voor het festival.


Tickets

Een ticket kost in de voorverkoop € 17,50 en is te bestellen via www.jjmusichouse.nl. Aan de kassa kost een ticket € 20,00. Een gecombineerde ticket voor het festival én de workshop kost € 27,50 (uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar).

Het festival vindt plaats op het terrein bij JJ Music House aan de Van der Hagenstraat 34A in Zoetermeer (in het Van Tuyllpark). JJ Music House is goed bereikbaar met openbaar vervoer, halte Van Tuyllpark van lijn 4 (Randstadrail). Parkeren kan op het grote parkeerterrein aan de Van der Hagenstraat. Fietsen kunnen gestald worden op het grasveld naast JJ Music House.


Foto: Chris Cain (USA), één van de headliners op het JJ’s Blues & Roots Festival, fotograaf Bert Lek

-advertenties-

-goede doel-