IMG 7044Het JJ’s Blues & Roots Festival zorgde zaterdag de hele dag voor een gezellige sfeer en fijne muziek bij het JJ MusicHouse in het Van Tuyllpark. Maar liefst 12 uur lang konden bezoekers genieten van diverse bluesbands.


Het festival werd geopend door de jonge en zeer talentvolle Dave Warmerdam Band die het publiek al snel lieten meezingen met tophits zoals ‘Proud Mary’. Het zonnige weer zorgde er voor dat iedereen in een goede bui was en optimaal genoot.

IMG 7048  IMG 7041 


The BluesBones uit België, spelend met een echt Hammond orgel, viel ook in de smaak bij het publiek. Voor de Giles Robson Band waren veel fans naar Zoetermeer gekomen die heel enthousiast reageerden op de vele mondharmonica solo’s. Mondharmonica liefhebbers kwamen ook aan hun trekken bij de mondharmonica workshop o.l.v. Hans de Vries. Veel mensen probeerden het instrument, of hadden hun eigen mondharmonica meegebracht om te bespelen.
Tijdens het ombouwen van het podium verzorgden Big Bo, Dave Warmerdam en Lost & Found in de binnenzaal nog extra optredens. Tot en met de afterparty van The Rude Move bleef het gezellig druk op het festivalterrein.

 

IMG 7121  IMG 7222 

 

Foto ('s) door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl, meer foto's op: https://www.zonerama.com/ErnstvanErkelens/Album/5605773 

-advertenties-

-goede doel-