afval2Zaterdag 21 september is het World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaat GroenLinks Zoetermeer samen met vrijwilligers zoveel mogelijk zwerfvuil uit de omgeving opruimen.

GroenLinks roept iedereen op om met ons de handen uit de mouwen te steken. Samen kunnen we namelijk écht iets doen aan het zwerfafval. Naast de vele andere Cleanup-acties in de stad heeft GroenLinks Zoetermeer drie Zoetermeerse acties aan elkaar geknoopt. De start is in Buytenwegh bij IKC de Klimboom om 10:00 uur. Wethouder Groeneveld geeft hier namens de gemeente het startschot. Uiteindelijk vertrekken de vrijwilligers naar de omgeving Oranjelaan. Om 11:00 uur wordt opgeruimd vanaf het schoolplein van de Paulusschool en tot slot rond 14:00 uur in Meerzicht op het Kadoelerbos. Op deze locatie heeft een groep van twaalf bewoners het initiatief genomen om zwerfvuil op te ruimen.


De Plastic Soup Foundation coördineert de World Cleanup Day in Nederland. Doe jij ook mee? Meld je aan via: www.worldcleanupday.nl/cleanup-acties/ . Ga naar de kaart en klik op de roze pinnen in Zoetermeer. Klik dan op: doe mee!

-advertenties-

-goede doel-