RVOZ miljoenennota ontbijt 9182505Het Miljoenennota Ontbijt van ondernemersvereniging RVOZ had dit jaar als locatie Het Wapen van Zoetermeer. Genietend van een ontbijt van 6 gangen luisterden de ondernemers naar wethouder Iedema en gastspreker Otto Raspe.

Na het welkom van RVOZ-voorzitter Benita van Wegen was het woord aan wethouder Jan Iedema die zijn visie gaf op de zojuist verschenen Miljoenennota. Daarbij maakte hij het vergelijk met recente ontwikkelingen in Zoetermeer en onderstreepte het belang van samenwerking tussen partijen als onderwijs en bedrijfsleven.

RVOZ miljoenennota ontbijt XT3A8173  RVOZ miljoenennota ontbijt XT3A8266 

Als gastspreker was Otto Raspe aanwezig van Rabobank die de Miljoenennota op bijzondere wijze vertaalde naar Zoetermeer. Aan de hand van een reeks interessante cijfers en grafieken legde hij de ondernemers een aantal stellingen voor waarop gestemd mocht worden. Die uitkomsten vormden vervolgens een goede bodem voor interessante gesprekken en discussies. Na afloop was er buiten gelegenheid om te netwerken onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie.

Foto's: Ron Jenner Fotografie

-advertenties-

-goede doel-