PSX 20190927 101659Wethouder Robin Paalvast heeft op woensdag 25 september 2019 de sleutel mogen uitreiken aan de eerste bewoners van woningbouwproject ‘De Groene Loper’ in Zoetermeer. De woningen aan de Agaat in Rokkeveen zijn energieneutraal en allemaal persoonlijk vormgegeven door de bewoners.


Op 27 november 2018 voerde wethouder Paalvast de officiële starthandeling uit voor dit project, nog geen jaar later zijn de 28 woningen, waarvan geen enkele woning hetzelfde is, gerealiseerd door Dura Vermeer Bouw Zuid West.
Met Wonen à la Carte zijn kopers daadwerkelijk aan tafel gegaan met de architect om hun ideale woning te ontwerpen binnen de randvoorwaarden van de locatie en met de zekerheid van professionele begeleiding. Naast dat alle woningen gasloos zijn en voorzien zijn van een individuele warmtepomp met warmte koude opslag en zonnepanelen zijn de woningen energieneutraal, en dus helemaal klaar voor de toekomst.
In overleg met de direct omwonenden komt er ook een nieuwe speelvoorziening voor de buurt, deze zal later nog worden opgeleverd.

-advertenties-

-goede doel-