Echtpaar Wondergem Bouman 65 jaar 300dpi 0014Burgemeester Aptroot bracht maandag 30 september een bezoek aan het 65-jarig bruidspaar Wondergem-Bouma. Hij feliciteerde het echtpaar hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente Zoetermeer een mooie bos bloemen. Het bruidspaar gaf elkaar het ja-woord op 30 september 1954.

30 september was de dag dat in 1882 Hans WIlhelm Geiger, de uitvinder van de Geiger teller, werd geboren. Het was ook de dag dat in 1990 Liesbeth den Uyl, activiste, politica en vrouw van Joop den Uyl, overleed. Volgens het archief van het KNMI was het geen mooie dag, koud en regenachtig.

In 1954 werd de eerste draagbare transistorradio op de markt gebracht in Amerika, de Regency TR-1. De eerste Bilderberg-conferentie werd gehouden met overleg tussen Amerika en Europa over de groeiende kloof tussen beide continenten. In Nederland werd de eerste snelweg geopend van Amsterdam naar Utrecht (een deel van de huidige A2) en kregen Suriname en De Nederlandse Antillen zelfbestuur.

 

Familiebericht inzenden?

Stuur voor gratis plaatsing in de rubriek Familieberichten een foto (in jpg) en de tekst die u wilt laten plaatsen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alle Familieberichten kunt u terug vinden onder het menu-item 'Zoetermeerders - Familieberichten'

-advertenties-

-goede doel-