Living Colours 1Het Christelijk Mannenensemble Zoetermeer geeft 8 november haar jaarlijkse concert in de Oosterkerk aan het Oosterheemplein. Het C.M.Z heeft het bekende gospelkoor Living Words uit Valkenburg vastgelegd. Samen met trompettist Kees Zuurveld en soliste Els van der Net is een mooi en kleurrijk programma samengesteld.


Het concert heeft de naam ‘Living Colours’ gekregen, een knipoog naar het gospelkoor en het ensemble.

Het Mannenensemble zingt een diversiteit aan nummers van een Russisch gebed tot Going Home en van The Rose tot Climb every mountain. Ook het door de dirigent Johan van Oeveren geschreven Et in carnatus est (met een prachtige sopraansolo-partij) zal voor het eerst ten gehore worden gebracht.

Living Words, het bekende gospelkoor uit Valkenburg zingt bekende stukken als Oh Happy Day, Witter dan sneeuw, You’ve got a friend en One love.

Living Colours


Het concert begint om 20:00 uur (kerk open 19:30 uur). In de pauze is er tijd voor een kopje koffie of thee dat bij de prijs is inbegrepen.
Kaartverkoop (€8,00) via de zangers of te bestellen via een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op de avond aan de kerk zolang de voorraad strekt.

-advertenties-

-goede doel-