zelfbrengdepotHet Zelfbrengdepot aan de Argonstraat sloot vrijdag 20 maart vanaf 10.30 uur tot nader order haar deuren. Door de grote toeloop en de daardoor ontstane chaos is de gemeente genoodzaakt het depot tijdelijk te sluiten. De afgelopen dagen stonden er geregeld flinke files voor het depot.


Veel Zoetermeerders blijken de tijd dat ze nu noodgedwongen thuis zitten te gebruiken om het huis eens flink op te ruimen. Overgebleven spullen en afval brachten de mensen zelf naar het Zelfbrengdepot, waardoor flinke wachttijden ontstonden en het depot overvol raakte.
Het ophalen van huishoudelijk afval is een vitale maatschappelijke taak. Als het rest- en gft afval niet kan worden opgehaald heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid en milieuhygiëne. Het beschermen van de medewerkers tegen een infectie is dan ook van groot belang.

 

Geen afspraken voor het ophalen van grofvuil

Tot nader order kan er geen afspraak meer worden gemaakt voor het ophalen van grofvuil, tenzij daar zwaarwegende redenen voor zijn. De reeds geplande afspraken grofvuil worden afgezegd. Indien u al een afspraak met de gemeente had voor het ophalen van grofvuil wordt u gebeld en/of ontvangt u een brief.

 

Telefonische afspraak

Voor dringende zaken, zoals het leeghalen van een huis bij overlijden, kunt u telefonisch contact opnemen via 14 079 op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-