gerberaDe Unicoz basisscholen en kindcentra zetten in Zoetermeer de ouders tijdens de eerste schooldag, op maandag 11 mei, in het zonnetje met 5000 gerbera’s. Om de ouders te bedanken voor de begeleiding van hun kinderen krijgt ieder gezin een bloem en een dankwoord vanuit het bestuur en alle medewerkers.

De afgelopen periode is veel van de ouders/verzorgers gevraagd. Naast hun werk en/of andere dagelijkse verplichtingen, werden zij opeens juf of meester van hun eigen kind(eren). Dit werd een flinke uitdaging en dat is niet altijd even makkelijk geweest. Een bedankje naar de ouders is volgens de scholen dan ook zeker op zijn plaats.

De leerkrachten op de Unicoz basisscholen zijn erg blij om de kinderen weer op school te kunnen ontmoeten en te begeleiden in hun dagelijks leren. Het zal in de eerste week voor iedereen weer even wennen zijn, met name om rekening te houden met de voorgeschreven maatregelen. De scholen gaan ervan uit dat iedereen weer snel zijn vertrouwde plek weet te vinden.

-advertenties-

-goede doel-