De theaterparade Zoete Herinneringen vertrekt komende zondag vanuit ieders huis. Door corona is het nu niet mogelijk om fysiek mee te gaan in de bustour, maar Zoetermeerders kunnen de hele reis en alle acts meemaken via YouTube, Facebook of TV.

IMG 6946Op zondag 24 mei gaan deuren open die normaal gesloten blijven tijdens de theaterparade ‘Zoete Herinneringen’. Net als vorige jaren biedt de tour een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken. Op deze zondag openen zeven plekken in de stad hun deuren, plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek. Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en nieuwe korte voorstellingen gecreëerd.
‘Zoete Herinneringen’ is gratis te bekijken, vanuit uw eigen luie stoel. Vanaf 13.00 uur vertrekt de bus en kunnen bezoekers virtueel mee reizen.

De thuiseditie van Zoete Herinneringen is gratis te bekijken, mede het Cultuurfonds Zoetermeer, Focus op Zoetermeer en ZFM. Wie heeft genoten van de voorstellingen kan een donatie doen via deze link.

Foto: Archieffoto eerdere aflevering Zoete Herinneringen

-advertenties-

-goede doel-