20140605 Meena 324De 24e editie van het jaarlijkse muziekfestival Zoetermeer Blues komt eraan! Deze editie wordt gehouden in de Dorpsstraat, op het Nicolaasplein en in JJ Music House. En uiteraard hopen de organisatoren van dit inmiddels landelijk bekende festival alle Bluesliefhebbers weer van vroeg in de middag tot in de kleinste uurtjes te kunnen laten genieten van bluesmuziek van het zuiverste water!

Naast de vaste bluesprogrammering als rode draad is er dit jaar meer variatie in de muziekstijlen…. van blues tot folk en van soul tot rock ’n roll. Ook aanstormend jong talent komt aan bod.

Dit jaar staan meer dan 30 bands op het programma. Verspreid over 6 podia en diverse locaties zullen zij optreden op donderdag - en vrijdagavond 2 en 3 juni, en zaterdag 4 juni. Op donderdagavond wordt gestart met een preview night bij JJ Music House gevolgd door een ouderwets gezellige blues-kroegentocht op de vrijdagavond bij een zevental locaties in de Dorpsstraat. Op zaterdag zijn er overdag en ’s-avonds podiumoptredens met aansluitend een after-party bij The Old Blind Mole, Jongerencentrum Wesp, Café Lautrec en 1892 Eten & Drinken.

Het volledige programma van Zoetermeer Blues 2016 kunt u hier vinden: Programma Zoetermeer Blues 2016

-advertenties-

-goede doel-