dag van dialoogDe Dag van de Dialoog geeft op woensdag 28 november in het Stadhuis-Forum invulling aan het onlangs ondertekende Handvest voor Compassie. Met als thema ‘Elkaar zien’ kunnen Zoetermeerders met elkaar in gesprek gaan.

Elkaar zien lijkt onder druk te staan. Als in een reflex grijpen we naar ons beeldscherm en sluiten ons af voor de mensen in onze omgeving. Het beeldscherm legt een groot beslag op onze tijd. “Opzij, opzij, opzij ...” is een liedje van Herman van Veen. Met minder tijd ervaren we meer haast en ontstaat keuzestress. Qualitytime maakt plaats voor meer vluchtige contacten ook binnen de kring van familie en vrienden. Wat betekent ‘elkaar zien’ in deze tijd? Wat betekent ‘elkaar zien’ voor jou? Welke veranderingen zou jij graag zien? Wat kan je daar zelf in doen?

Aan een dialoogtafel kan een groep van zes tot acht personen met elkaar in gesprek gaan. Onder leiding van een getrainde dialoogbegeleider krijgt iedereen de ruimte om zijn of haar verhaal te doen, zonder debat en zonder oordelen. De begeleider zorgt ervoor dat iedereen naar elkaar luistert en aan bod komt.

Welkom

Als je in Zoetermeer woont, werkt of naar school gaat ben je van harte welkom om aan te schuiven en mee te praten. De Dag van de Dialoog in Zoetermeer wordt georganiseerd door het ILOZ, Interlevens-beschouwelijk Overleg Zoetermeer, zij zorgen voor iets lekkers bij de koffie en thee.

Thema: ‘Elkaar zien’
Woensdag 28 november 2018, aanvang 20.00 uur
Locatie: Trouwzaal – waar partners elkaar in de ogen zien – in het Forum
Info en opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-