politielogo op auto 1Op zaterdag 31 december en op maandag 2 januari is in eenzelfde woning aan de Middelweg in Zoetermeer ingebroken. Bij deze woningbraken zijn er twee horloges weggenomen. De inbrekers zijn op beelden vastgelegd.


De Middelweg, of N206, loopt vanuit Buytenwegh naar Stompwijk en daarna door naar Leiden. De inbrekers zijn twee keer terug geweest: op zaterdag 31 december en op maandag 2 januari, de bewoners waren op beide momenten niet thuis. Bij de eerste inbraak probeerden twee inbrekers de kluis in de woning te openen, maar dat is niet gelukt.
De tweede keer komen drie inbrekers terug en maken de afdichting, die na de eerste inbraak was geplaatst, met veel geweld kapot en gaan de woning binnen. Dit keer hebben de inbrekers een slijptol bij zich, maar ook nu lukt het niet de kluis te openen. Wel hebben de inbrekers twee horloges meegenomen, een Seiko Kenetic en een Apple Watch 6.
Van de vijf inbrekers was er in ieder geval één bij beide inbraken aanwezig. Na de tweede inbraak reden de inbrekers weg in een Audi RS6.
Team West heeft aandacht besteed aan deze inbraken en in de uitzending camerabeelden getoond van de inbrekers.

 

Informatie

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 088-9645044. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-