G VoetbalGeheel in lijn met de missie & visie van s.v. DWO gaat de club starten met G-voetbal: DWO Superstars. De voetbalclub is een samenwerkingsverband aangegaan met Stichting Sportwise Connection Zoetermeer en zal voor verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen voetbaltrainingen gaan aanbieden.

De wens van DWO is om het voetballen voor iedereen toegankelijk te maken. Waar er ruimte is voor iedereen die lekker van het mooie voetbalspelletje wil genieten, dit zal zeker gaan lukken met deze enthousiaste doelgroep.

Er wordt gestart met een pilot vanaf zondag 10 november, deze duurt tot aan de zomer van 2025. In eerste instantie richten zij zich op spelers vanaf 13 jaar. Mocht er veel animo zijn voor jongere spelers, dan wordt er gezocht naar mogelijkheden. Mede door steun van het Sportakkoord en de gemeente Zoetermeer zijn deze trainingen gratis voor de deelnemers.

Elke zondag, van 9.30-11.30, zijn de DWO Superstars echte voetbalsterren op de velden midden in de mooie, natuurlijke omgeving van het Westerpark. Na de training zal er in de kantine nog even gezellig worden gekletst over de prestaties, over de mooie doelpunten onder het genot van fruit en limonade. Albert Heijn Zoetermeer heeft haar medewerking toegezegd en zorgt tot het einde van dit jaar voor fruit na de training. 

Wil jij ook een DWO Superstar worden? Meld je dan nu aan. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info? Bel naar Johan Huurman: 06-24931828.

Foto: KNVB (Him de Looper)

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-