schietvereniging copySchietsportvereniging Zoetermeer houdt op maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, weer de jaarlijkse open dag. En dit jaar heeft de open dag een extra feestelijk tintje. Want 2019 is namelijk het jaar waarin zij hun 50-jarig bestaan vieren.

In deze vijftig jaar is de Schietsportvereniging uitgegroeid van een vriendenclubje met een stel luchtgeweren op een zolderkamer naar een mooie sportvereniging van ongeveer 120 leden.

Schietsportvereniging Zoetermeer is een van de ongeveer 680 verenigingen in Nederland die zich bezighouden met de schietsport en is aangesloten bij de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie). De vereniging is met 120 leden een van de middelgrote verenigingen in Nederland. Op de verenigingsavonden bieden zij een omgeving aan waarin mensen met verschillende achtergronden de kans hebben elkaar te ontmoeten en een mooie sportieve prestatie neer te zetten..

 

Tijdens de open dag zijn bezoekers vanaf 12 uur van harte welkom om eens te komen kijken in de accommodatie aan de Voorweg in Zoetermeer. Vrijwilligers staan dan klaar om u meer te vertellen en te laten zien van de vereniging. Op de schietbanen zijn leden actief bezig met hun sport en verdeeld over de dag worden er demonstraties gegeven van de verschillende disciplines.
In de kantine vindt u een tentoonstelling van sportattributen en informatie over het lidmaatschap en wat er van jou als potentieel sportschutter wordt verwacht.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid om zelf eventjes te proberen dat perfecte schot te lossen. Een aantal schietbanen worden speciaal gereserveerd voor bezoekers.

De open dag is op 2e Pinksterdag, maandag 10 juni, van 12 tot 17 uur.
Adres: Voorweg 54 A (2713 RX) te Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-