yvz nkVanuit IJsvereniging Zoetermeer stonden zondag 7 juli Tirza Stenneke, David Stenneke en Lisa den Hertog aan de start van het Zuid-Hollands Kampioenschap Inline Skaten 2019 plaats. Alle drie wisten ze in hun categorie hoog te eindigen.

David greep helaas net naast een podiumplaats en werd vierde bij de heren pupillen 2. Tirza reed een sterke wedstrijd en werd verdiend tweede bij de dames pupillen 3. Lisa viel al vroeg in de afvalrace af,
maar werd uiteindelijk toch mooi derde in het eindklassement van de dames pupillen 1.

v.l.n.r.: Lisa den Hertog, Tirza Stenneke, David Stenneke
Fotograaf: IJsvereniging Zoetermeer