dierensinterklaasMake-A-Wish en de bioscoopfilm Trippel Trappel Dierensinterklaas vieren het 25 jarig jubileum van Make-A-Wish Nederland. Op zondag 16 november is de film voor 2 euro per persoon te zien in ruim 39 deelnemende bioscopen, waaronder in Utopolis Zoetermeer. De opbrengst komt volledig ten goede aan Make-A-Wish Nederland.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiƫnt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Over Trippel Trappel Dierensinterklaas

Het is de eerste keer in de Nederlandse geschiedenis dat er een compleet originele animatiefilm is gemaakt. In deze vrolijke en ontroerende familiefilm gaan drie huisdieren op pad om hun verlanglijstjes naar Sinterklaas te brengen. Het is al pakjesavond dus er is haast bij. Op weg naar de boot beleven ze spannende en grappige avonturen en leren daarbij een belangrijke les: het mooiste cadeau is vriendschap. Met de stemmen van onder andere: Georgina Verbaan, Kasper van Kooten, Bartho Braat. De film die al een paar weken in de bioscoop draait is op zondag 16 november voor 2 euro per persoon te zien in de deelnemende bioscopen. De gehele opbrengst van deze voorstellingen gaat naar Make-A-Wish Nederland. Maak nu gebruik van de 2 euro actie en maak je reservering op: http://www.trippeltrappel.nl/makeawish

De film draait op dit moment in 72 bioscopen in heel Nederland.

-advertenties-

-goede doel-