laptopkar 004Op donderdag 13 november werd er een laptopkar aangeboden aan basisschool De Spelevaert aan de Irisvaart 2-4 in Seghwaert. Aan de mensen van het Oranje Nassau College aan de Clauslaan was gevraagd of zij de Spelevaert konden helpen aan een passende oplossing voor het opbergen van de nieuwe laptops. Men was graag bereid een gebruikte kar om te toveren in een mooier exemplaar met nieuwe deuren en een goed slot. Op deze donderdag werd de kar gebracht op school en aangeboden aan de kinderen en de directeur, Kees van der Aar. Een mooi gebaar van het ONC, die leerlingen aan het werk had gezet om deze opdracht tot een goed einde te brengen!

De Spelevaert gaat in de bovenbouw werken met laptops. De kinderen gaan op eigen niveau oefenen in spelling, rekenen, begrijpend lezen en werkstukken en opdrachten bij de methodes maken. Via het draadloze netwerk hebben de kinderen toegang tot alles wat ze nodig hebben van internet.

Informatie over de school: tel. 079-3318004 en www.spelevaert.unicoz.nl . De Spelevaert heeft plaats bij de kleuters en in de groepen 3.

-advertenties-

-goede doel-