bluesVrijdag 14 november kunnen de vele bluesliefhebbers zich weer opmaken voor het jaarlijkse bluesfestival in JJ Music House te Zoetermeer. Achtereenvolgens zullen op het podium verschijnen: Fat Harry & The Fuzzy Licks, Little Steve & The Big Beat en als daverende afsluiter The Laurence Jonesband uit Engeland. De muziek van Fat Harry valt het best te omschrijven als contemporary blues. Geïnspireerd door innovatieve bluesmuzikanten zoals Lucky Peterson, Joe Louis Walker en Chris Cain hebben Fat Harry & The Fuzzy Licks een unieke stijl ontwikkeld.

Eind 2012 is Little Steve & The Big Beat begonnen en na een aantal optredens kregen zij al veel lovende recensies. Neem de blues, voeg er een dikke blazersectie aan toe, gooi er wat soul doorheen en je krijgt Little Steve & The Big Beat. De Brit Laurence Jones is een van de grote beloften in de Engelse blues-rockwereld.

Het festival begint om 20.30 uur, entree is €12,50. Voor meer info www.jjmusichouse.nl . JJ Music House is gelegen aan de Van der Hagenstraat 34a in het Van Tuylpark. Volg aan het einde van de straat het fietspad, daarna na 200 meter aan de rechterkant ligt JJ Music House.

-advertenties-

-goede doel-