2014-11-21unnamed202Vrijdagavond speelt Southside Blues Revue een avond vol onvervalste klassieke blues in het sfeervolle JJ Music House. Blues in de traditie van de 3 kings (B.B., Freddie en Albert) met een vleugje New Orleans, soul, funk en R&B!

De strak in het pak gestoken ritmesectie wordt gevormd door drummer Ruud Spetter en bassist Mark Harmsma. Dit stevige fundament geeft pianist Pim Spetter en gitarist Armando Jansen de basis waar zij hun spel verder op kunnen bouwen. Zanger Jay Bodean beschikt over een stem die perfect past bij de stevige soul, funk en blues die worden gebracht. Rauw, soulvol en diep. De band wordt soms versterkt door de saxofoon van Robbert Tuinhof of een blazerssectie met ook een trompettist.

De band heeft jarenlang een van Nederlands grootste blues helden begeleid. Ze stonden met Magic Frankie op het hoofdpodium van grote festivals als Big Rivers (Dordrecht), Drijf-in Blues (Giethoorn) en Texel Blues. De debuut dubbel-cd ‘Good Times’ (2007), waar o.a. wijlen Duke Danger (USA), Magic Frankie en Dicky Greenwood aan meewerkten, werd live op NTR (NPS) Radio 6 gepresenteerd.

Mis deze bluesavond niet! Het optreden begint om 21.30 uur in JJ Music House. Meer info www.jjmusichouse.nl

Routebeschrijving: Volg aan het einde van de Van der Hagenstraat het fietspad tussen de sportvelden. Na 200 meter rechts ligt JJ Music House (nr. 34a)

-advertenties-

-goede doel-