Winnaars HKZ-CKC Ensembleconcours 2014 - 2Vanwege het succes van afgelopen edities is het komende HKZ-CKC Muziekconcours van 2015 opengesteld voor alle amateur muzikanten in heel Zoetermeer. Voorheen konden alleen leerlingen van CKC & partners deelnemen aan dit muzikale spektakel.

Het HKZ- CKC Muziekconcours is in 2001 voor het eerst georganiseerd door CKC & partners. Dit jaar vindt het concours voor de 15e keer plaats. Afgelopen jaar waren er maar liefst 140 deelnemers. Omdat zowel het aantal aanmeldingen als de kwaliteit van de deelnemers is gestegen, is er besloten om het Muziekconcours dit jaar open te stellen voor alle amateur muzikanten in Zoetermeer. Vanaf 5 januari kan muzikaal talent zich aanmelden om mee te doen aan deze prestigieuze wedstrijd. Het HKZ - CKC Muziekconcours staat open voor zowel solisten als ensembles. De jury bestaat uit professionele musici uit verschillende genres. De voorrondes vinden plaats op 27 en 28 maart en de finale zal zijn op 17 april 2015. Alle muziekgenres zijn van harte welkom. De winnaar krijgt een masterclass gegeven door professionele docenten van de hogeschool voor de kunsten Rotterdam (Codarts).

Meer informatie over het HKZ- CKC Muziekconcours is te vinden op de website van CKC & partners en er is op twitter mee te praten via #muziekconcours079. Het HKZ - CKC Muziekconcours wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor HKZ Specialisatie.

-advertenties-

-goede doel-