20141116-33007Oliver met zijn vriend Dodger en Nancy, een lid van de bende

Vanaf het moment dat de kaartverkoop voor Oliver open werd gesteld zag de organisatie de teller elke dag oplopen, op dit moment zijn er al ruim 300 kaarten verkocht voor de populaire kerstmusical in het Kwadrant Theater! Voor de meeste voorstellingen zijn n u nog voldoende kaarten te koop, maar als u een bepaalde dag wil gaan kijken is het advies om uw kaarten snel te bestellen!

Greg & Baud Productions vertelt in de musical het verhaal van Oliver Twist, het weesjongetje dat opgroeit in een oud en somber weeshuis in het 19e eeuwse Londen. Zijn leven krijgt plots een hele andere twist als hij in aanraking komt met een bende zakkenrollers. De cast van Oliver is al maanden aan het repeteren en de musical krijgt langzaam maar zeker vorm…

Ook achter de schermen wordt druk gewerkt om van Oliver een succes te maken. Decorbouwers staan voor de grote opgave om een volledig beweegbaar decor te ontwerpen, waarin afwisselend de ‘onderwereld’ wordt getoond met daarin het rovershol en de straten van Londen met vele kleine gangetjes. De kostuumontwerpers kunnen hun ervaring, opgedaan met Dickens kostuum, nu goed gebruiken. Alle leden van de cast worden in negentiende eeuwse stijl gekleed om de sfeer tijdens de voorstelling zo goed mogelijk weer te geven.

20141116-32990 20141116-33046
Alle weeshuiskinderen repeteren hun nummers Regiseusse Suzanne geeft uitleg aan de spelers

Naast de normale cast is ook de speciale kindercast te zien, met kinderen uit het WarmWater Jeugdtheater. Deze kinderen zullen gestalte geven aan de vele weeskinderen, de kameraadjes van Oliver aan het begin van de voorstelling.

De nieuwe familievoorstelling Oliver! zal de gehele kerstvakantie (20 december 2014 t/m 4 januari 2015) te zien zijn in het Kwadrant Theater in Zoetermeer. Kaarten zijn te koop via Greg & Baud Productions .

-advertenties-

-goede doel-