20141120-33391

Vertegenwoordigers van Terra Art Projects nemen de prijs in ontvangst

20141120-33395De uitreiking van de Zoetermeer Bruisprijs 2014 werd gecombineerd met de jaarlijkse Beaujolais Primeur Party van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Voor de 15e maal kwamen de business partners van Stichting Floravontuur bij elkaar in het Golden Tulip Hotel om de nieuwe Beaujolais te proeven en te netwerken.

Margreet van Driel van Floravontuur bedankte allereerst alle medewerkers van Golden Tulip en directeur Stoffel Verjaal op het podium: “De Primeur Party is de langste traditie in zakelijk Zoetermeer, mede dankzij de samenwerking met Golden Tulip!”.

Gemeenteraadslid LHN Jan Lobel en Erik Kettenis van Business Connect maakten vervolgens de winaars bekend van de Bruisprijs. De prijs is in het leven geroepen om de bruis in Zoetermeer te stimuleren, de vijf genomineerden maakten het de jury vervolgens zo moeilijk dat er nog een extra stimuleringsprijs bij kwam. Vijf genomineerde organisaties mochten achtereenvolgens op het podium plaatsnemen: - Zoetermeer Actief met ‘Evenementen ondersteuning’, Stichting Volume met ‘Shantyfestival’, Filmhuis Zoetermeer met ‘Openluchtfilm op de Dobbe’, ParticipARTe met ‘Kunstworkshops’ en Terra Art Projects met ‘Zondag in ’t Park’.

20141120-33382 20141120-33393
Golden Tulip medewerkers werden verwend met een heerlijke taart Alle genomineerden op het podium

Stichting Volume kreeg de stimueleringsprijs, waarmee zij hun project Shantyfestival verder vorm gaan geven, maar de hoofdprijs ging naar Terra Art Projects. Het door Terra Art georganiseerde Zondag in ’t Park bracht deze zomer vele mensen op de been. In’t Park bij de Nicolaaskerk genoten zij van muziek, lekker eten en workshops en brachten volgens de jury veel extra bruis in Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-