zoetermeer-wapenIn december organiseert de gemeente zeven wijkbezoeken over de veranderingen in (jeugd)zorg, ondersteuning, werk en bijstand. Tijdens de bijeenkomsten kunnen Zoetermeerders vragen stellen aan de verantwoordelijke wethouders Taco Kuiper, Mariëtte van Leeuwen en Isabelle Vugs. De wethouders luisteren naar de ervaringen van inwoners en lichten politieke keuzes toe.

Namens de drie wethouders verwoordt Mariëtte van Leeuwen: ‘Wij kunnen ons voorstellen dat Zoetermeerders vragen hebben over de veranderingen en de politieke keuzes die zijn gemaakt in Zoetermeer. Ook horen wij graag de ervaringen, suggesties, verhalen en onzekerheden die met deze veranderingen te maken hebben. Daarom nodigen wij inwoners van harte uit voor een van de wijkbezoeken.’

Data bijeenkomsten

De gemeente organiseert zeven bijeenkomsten in de wijken. Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om naar het bezoek in hun eigen wijk te gaan, kunnen zich ook aanmelden voor een bijeenkomst in een andere wijk.

Wijk

Datum

Tijd

Locatie

Buytenwegh/

De Leyens

1 december

 

Reakt

Van Teldersrode 25

Rokkeveen

3 december

 

Dienstencentrum

Nathaliegang 79

Noordhove/

Seghwaert

12 december

 

Dienstencentrum

Petuniatuin 7a

Palenstein

16 december

 

Bij Bosshardt(Leger des Heils)

Van Lierepad 13

Oosterheem

17 december

 

Basisschool Florence Nightingale

Zanzibarplein 90

Meerzicht

18 december

 

Locatie volgt

Centrum

18 december

 

Stadhuis

Bedrijfsrestaurant

Frankrijklaan 6

 

 

Aanmelden

Aanmelden kan door uiterlijk 5 dagen voor een bijeenkomst een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van de datum, het tijdstip en aantal personen. Telefonisch aanmelden kan ook via 14 079. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-