mz-vtcvoorweg3VrijeTijdsCentrum Voorweg staat in de herfstvakantie van maandag 21 oktober tot en met zaterdag 26 oktober in het teken van ‘Griezel Mysterie’. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen deze week meedoen met sportieve, creatieve en mysterieuze activiteiten.

Er zijn iedere dag twee mysterieuze knutselactiviteiten, zoals griezel drie oogmonster knutselen of een spookslot maken. Voor de sportieve jongens en meisjes is er elke dag een ‘spel van de dag’, bijvoorbeeld basketbal of Levend Stratego. Filmliefhebbers kunnen tussen de middag op een groot scherm een leuke film kijken. Ook kunnen kinderen op het grote buitenterrein skelteren, voetballen of springen op het luchtkussen.

Halloweenfeest

Halloween-pompoenOp vrijdagavond 25 oktober opent VrijeTijdsCentrum Voorweg weer haar poorten voor het griezeligste feest van het jaar: Halloween. VTC Voorweg is dan het domein van heksen, spoken, vleermuizen en andere griezelige figuren! Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen het laboratorium van Harry Potter binnenstappen waar professor Sneep toverdrankles geeft. Ook kunnen ze in het donker door het spookhuis lopen waar ze moeten uitkijken voor de ‘schaduwmannen’. De toekomst laten voorspellen bij de waarzegster, meedoen aan spook- en griezelspelletjes op de griezelkermis of een pompoen uithollen. Het feest duurt van 19.00 tot 21.30 uur en kost € 2,50. Aanmelden is verplicht en kan bij VTC Voorweg, Voorweg 112, telefoon (079) 346 9525.

Openingstijden

VTC Voorweg is in de herfstvakantie geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. ’s Ochtends en ‘s middags kunnen kinderen knutselen. Van 12.00 tot 13.30 uur wordt er een leuke film gedraaid. Houders van de ZoetermeerPas krijgen met cheque 11 een gratis jaarabonnement. Meer informatie over het Halloweenfeest, het inschrijfformulier en het volledige knutselprogramma staat op www.zoetermeer.nl/vrijetijdscentrum.

-advertenties-

-goede doel-