Halloween-pompoen2Vrijdag 31 oktober viert Stadsboerderij de Balijhoeve voor de 10e keer Halloween. Tijdens dit jaarlijkse evenement zijn de Balijhoeve en het Balijbos onherkenbaar veranderd tot ‘horrorscene’. Bezoekers kunnen vanaf 19.00 uur meedoen aan diverse activiteiten. Halloween op de Balijhoeve is een initiatief van de Gemeente Zoetermeer in samenwerking met Staatsbosbeheer en Scouting Ashanti.

Griezeltochten

Voor wie durft is er ook dit jaar weer een super enge griezeltocht waar je verschillende horrorfiguren kunt tegenkomen in het bos. Griezeltochten zijn gratis en starten vanaf 19.00 uur. Iedere tocht duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. De laatste mogelijkheid om mee te griezelen is om 21.00 uur!!

De route is voor bezoekers vanaf 6 jaar. Ook is de route geschikt voor rolstoelen.

Griezelmarkt

Kinderen kunnen zich dit jaar uitleven met griezelspelletjes. Natuurlijk is er ook een kraampje waar we koffie, thee en limonade, snoepjes en allerlei griezellekkernij verkopen.

Deelname aan de griezeltocht en griezelspelletjes is gratis. Hoewel er ieder jaar kosten zijn verbonden om Halloween te organiseren, vinden wij het belangrijk dat iedereen aan deze activiteit kan deelnemen. Op het erf staat een roze spaarvarken klaar voor een vrijwillige bijdrage aan de gemaakte kosten.

Locatie en bereikbaarheid

Stadsboerderij de Balijhoeve, Kurkhout 100

De parkeergelegenheid bij de Balijhoeve is beperkt. De organisatie raadt bezoekers aan zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

-advertenties-

-goede doel-