20141031-3208920141031-32085De eerste Sharebiz 2 Daagse trok beide dagen veel ondernemers naar het ShareBiz bedrijfsverzamelgebouw in Rokkeveen. Geïnteresseerden deden mee aan een van de vele workshops, masterclasses of seminars of leerden op de beursvloer de ondernemers van Sharebiz kennen. Studenten van het ID college bezochten als onderdeel van hun studie de workshop ‘het merkenspel’ van communicatie specialist Hans Ouwerkerk en leerden hoe ze hun merk (hun toekomstige eigen bedrijf) sterker konden neerzetten.

Met de ShareBiz 2Daagse wilden de ondernemers vooral laten zien wat er in het bedrijfsverzamelgebouw aan het Koraalrood 153 allemaal gebeurt. En er gebeurt veel! De enthousiaste Sharebiz ondernemers nemen de naam Sharebiz heel serieus, business wordt gedeeld. De ondernemers kennen elkaar goed door gezamenlijke workshops en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, maar ook op zakelijk gebied kan men elkaar vinden. René de Zeeuw van Pic-a-point vertelt: “Wij hebben eigenlijk alles in één voor de klant. Als een startende ondernemer komt voor drukwerk, maar ook een juridische vraag heeft, verwijs ik hem door naar mijn buurvrouw, twee deuren verderop, die is advocaat. Het is net een dorp: ‘ons kent ons’. Met het bijbehorende roddelcircuit, maar ook met veel samenwerken.”

20141031-32093Verschillende ruimtes zijn multifunctioneel, vergaderruimtes kunnen door alle ondernemers geboekt en gebruikt worden. Maar ook bijvoorbeeld de mooi uitgeruste fotostudio wordt door drie fotografen gebruikt, zo sparen ze kosten en delen ervaring.

-advertenties-

-goede doel-