Volleybal - Zovoc meisjes C1 heeft afgelopen zaterdag 20 april ongeslagen het kampioenschap in haar klasse behaald. In deze laatste wedstrijd van het seizoen ging de strijd tegen volleybal vereniging VELO uit Wateringen.

ZovocEEN Beide teams maakte kans op het kampioenschap. Zovoc had aan 2 sets winst voldoende om het kampioenschap binnen te halen.
ZovocTwee In een zinderende strijd en onder luid gejuich van het in grote getale enthousiast aanwezige publiek zetten beide teams hun beste beentje voor.
De eerste set werd door Zovoc gewonnen met 25-20 waarna de teams begonnen aan een zenuwslopende tweede set. Een set welke tot de 19 punten gelijk op ging. ZovocDrie

Velo wist hierna na een goede servicebeurt een voorsprong te nemen naar 24 punten. Echter gaf Zovoc zich niet gewonnen en wist na goed serveerwerk en solide aanval en verdedigingskracht deze set met 26-24 te winnen en hiermee het kampioenschap veilig te stellen.