sgwzc vriendjesSG WZC Waterpolo Zoetermeer organiseert tijdens de Nationale Sportweek op zondag 26 april een spectaculair Vriendjes & Vriendinnetjes Toernooi. Kinderen die geboren zijn in 2002 t/m 2006 zijn van harte welkom.

Robin Grunefeld, zelf speler bij Heren 1, vertelt over de organisatie. "Met dit evenement laten we zien hoe leuk het is om te waterpoloën bij SG WZC. Het is Nationale Sportweek en we willen de jeugd van Zoetermeer en omstreken de kans geven om een keer mee te doen. We willen ze laten ervaren hoe leuk deze stoere teamsport is. Het is echt onwijs gaaf om het zwemmen en het spelen met een bal te combineren,” vertelt hij met een grote glimlach op zijn gezicht. "Er is in de landelijke en lokale media veel aandacht voor bewegen en sporten op school. Ook lees ik regelmatig over het schoolzwemmen. Bij onze vereniging bieden we de mogelijkheid om lekker te sporten in een veilige omgeving. We hebben kundige trainers op de kant staan die telkens een uitdagend programma bieden. Bij SG WZC staat de jeugd centraal. Het motto van onze vereniging is De Jeugd Heeft De Toekomst, dus ook op organisatorisch gebied krijgt de jeugd veel aandacht. Dit evenement is daar een mooi voorbeeld van.”

Op zondag 26 april kan iedereen geboren in 2002 t/m 2006 zich vanaf 12:45 uur in zwembad De Veur in Zoetermeer melden. "We zullen dan een teamindeling en een speelschema maken. Het toernooi begint om 13:00 uur en duurt tot 14:00 uur. Voor alle deelnemers is er een kleine verrassing en voor de supporters koffie, thee of limonade. Het clubhuis en de tribune zullen open zijn," besluit hij.

Wil je meer informatie? Neem dan vast een kijkje op de Facebookpagina van de club, op hun website, of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

http://www.birds-zoetermeer.nl/

www.cgvzoetermeer.nl

http://e-rolstoelhockey.doing.nl/,  http://doing.nl/

http://www.fczoetermeer.nl/

http://propatria.nl/

http://www.schermschool-kardolus.nl/

http://www.svphoenix.nl/

http://www.svdwo.nl/

http://www.sg-wzc.nl/

http://www.taverzo.nl/overzicht

www.tomonokai.nl

http://www.yvz.nl/

http://www.wvz.nl/

http://www.zoetermeerpanters.nl/

 www.zovoc.nl 

 

-advertenties-

-goede doel-