sportweek-spandoekSport mee / Doe mee! Tijdens de Nationale Sportweek kunnen inwoners van Zoetermeer bij een groot aantal sportaanbieders een nieuwe of andere sport uitproberen. Meedoen is hierbij het sleutelwoord en er is voor elke leeftijd heel veel te beleven.

Sportieve Opening

Op zaterdag 18 april wordt de Nationale Sportweek van 11:00 – 17:00 uur op een bijzondere sportieve manier met demonstraties en een sport- en zorgmarkt op de Markt geopend.

Massameeting: Gooi een balletje op!

De Nationale Sportweek wordt op zaterdag 18 april met een sportieve massameeting geopend. Om 13:00 uur zullen we met medewerking van de bekende Ronald McDonald en de wethouder voor sport Mariëtte van Leeuwen met zoveel mogelijk mensen, van alle leeftijden, 1 minuut lang een bal proberen hoog te houden. Iedereen kan hier aan deelnemen. Je kan je op 18 april tot 12:00 uur daar ook nog aanmelden. Doe allemaal mee en laat zien hoe sportief Zoetermeer is.

Ik neem je mee

De Nationale Sportweek wordt landelijk geïnitieerd door het NOC*NSF. Het hoofdthema van deze editie is: Ik neem je mee. Wanneer je al lid bent van een sportclub wordt je van harte uitgenodigd iemand mee te nemen. Dat maakt het voor de nieuwe sporter makkelijker. Als je nog twijfelt of je met een sport wilt beginnen neem dan iemand mee. Want samen sporten is veel leuker.

Waarom de Nationale Sportweek?

De Nationale sportweek is al sinds 2004 een jaarlijks terugkerend evenement in Zoetermeer. Het is dé sportweek van het jaar waarin de sport in Nederland extra onder de aandacht wordt gebracht. In deze week kan iedereen zelf zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in Zoetermeer, hoe leuk het is om te sporten en hoe belangrijk het is om alleen of samen met anderen sportief bezig te zijn. De Nationale Sportweek is al een vast evenement in Zoetermeer en kan steeds weer rekenen op een groot aantal deelnemers. Deze sportweek kan heel interessant zijn om uw sportorganisatie te promoten en voor het werven van nieuwe leden.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-