ado fczOp 6 mei is er bij FC Zoetermeer speciaal voor de meiden een open voetbal clinic, gegeven door ADO Den Haag speelsters. Deze clinic wordt gehouden van 18.30-19.45 uur. Alle meiden, geboren in 1996 t/m 2007, zijn welkom!

IMG 3262xBij FC Zoetermeer krijgt het meisjesvoetbal een steeds belangrijker aandeel. Op dit moment zijn er vier meidenteams actief in de competitie. Doel voor volgend seizoen is om minimaal één team per leeftijdscategorie in te schrijven en daarmee voor een continue doorstroom van speelsters te zorgen.

FC Zoetermeer biedt volop trainingsmogelijkheden waarbij ook gekeken wordt naar het spelplezier en de individuele ontwikkeling van het meisje.

Train als een prof, door een prof!

Voor alle meiden van F-pupillen t/m A-junioren: Neem zussen, nichtjes, vriendinnen en klasgenootjes mee. Kom ook voetballen en geef je op voor deze gratis ADO Den Haag clinic. Onder alle deelneemsters wordt een voetbal verloot.

Opgeven voor deze ADO clinic kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En, vergeet niet jouw trainingskleding mee te nemen! Na afloop is er tijd voor het maken van foto's, selfies en het vragen van handtekeningen. En wie weet speel je zelf straks wel in het Nederlandse Leeuwinnen elftal?

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

-advertenties-

-goede doel-