IMG 8737

Voor de schaatsliefhebber is het even over met de (natuur)ijspret. Voor iedereen die nog beter wil leren schaatsen heeft ijsvereniging Zoetermeer (YVZ) twee korte cursussen om het glijden op de ijzers nog beter onder de knie te krijgen.

Heb je ook genoten van het natuurijs? Ben je ook tot de ontdekking gekomen dat schaatsen toch moeilijker is dan je gedacht had? Wil je nu wel eens echt leren schaatsen? Geef je dan op voor een van de volgende twee korte cursussen bij de IJsvereniging Zoetermeer (YVZ). Vanaf zaterdag 2 februari a.s. organiseert de IJsvereniging Zoetermeer kennismakingslessen op de ijsbaan van de Silverdome in Zoetermeer.

IMG 6207

Voor de kinderen van 6-12 jaar, die eerst het rechte eind onder de knie willen krijgen of willen beginnen met jeugdschaatsen, organiseert YVZ op 5 opeenvolgende zaterdagen beginnerslessen van 17.00-18.00 uur. Deze lessen starten vanaf 2 februari a.s. op de Silverdome. Je kan dan starten op houten doorlopers, Easy Gliders of noren.

Van 16.00-17.00 uur is er op 4 opeenvolgende zaterdagen gelegenheid les te krijgen in de bochtentechniek van het schaatsen. Deze bochtenclinics zijn bedoeld voor alle jongeren t/m 16 jaar, die al zonder problemen met noren of shorttrackschaatsen op het rechte eind kunnen schaatsen.

De kosten voor beide cursussen bedragen 15 euro. Kijk voor meer informatie op www.yvz.nl of meld je aan via mail bij:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en of je de beginnerscursus wil volgen of de bochtenclinics.  

-advertenties-

-goede doel-