buikdans

Naast vele gymnastieklessen organiseert Palet Welzijn ook diverse danslessen voor senioren. Een bijzondere vorm is het Oriëntaals dansen op donderdag om 13.00 uur in de Chaplinstrook, dit zijn lessen van 1,5 uur voor € 13,75 per maand.  U leert om  van binnenuit te dansen. Dus niet zozeer pasjes aanleren. Uiteraard krijgt u ook technieken aangereikt. Maar het belangrijkste is leren in de muziek op te gaan en van binnenuit te dansen, iedere vrouw heeft "de danseres" in zich. Voor degenen die daar plezier in hebben zijn er liefdadigheids optredens voor (demente)ouderen.

Daarnaast kunt u o.a meedoen met Linedance op woensdagmiddag om 13.00 uur in de Chaplinstrook en de Gondelkade. Dit zijn lessen van 2 uur en de kosten zijn € 17.00 per maand. Internationale dans is mogelijk op maandag om 14.30 uur in de Gondelkade en woensdag 10.00 uur in de Cesar Franckrode, dit zijn lessen van 1 uur voor € 8,50 per maand.

Op vrijdag om 11.30 kunt u vrij stijldansen in buurtcentrum Cesar Frankrode zonder kosten.

U kunt bij alle activiteiten een gratis proefles volgen en de kosten zijn ook te voldoen met bon 3,4 en 5 van de Zoetermeerpas. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine Wendling, coördinator activiteiten Palet welzijn 0800 9359456 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle cursussen van Palet Welzijn zijn ook te vinden bij onze cursus sport agenda!

 

Lees meer sportnieuws

Zie ons overzicht sportaanbieders

Overzicht sportevenementen

Leuk om te lezen: jeugdsport interviews

-advertenties-

-goede doel-