Poster12januariIJshockey - Met wat geblesseerde en zieke spelers zijn de Zoetermeer Panters het nieuwe jaar begonnen met de spannende wedstrijd tegen Talententeam High Techs uit Eindhoven.
De jongens van Eindhoven hadden er zin in want met slechts 1:38 op de klok stonden de Panters 0-1 achter! Maar gelukkig kwam op 8.33 de gelijkmaker. Een kleine 2 minuten later werd deze stand 2-1 voor de Zoetermeer Panters. Het tempo was erg hoog, en Eindhoven maakte net zo snel de 2-2. Zoetermeer zette nog een tandje bij en ook een ex-speler van Eindhoven vond het net, 3-2. Eindhoven kon niet achter blijven en maakte op 16:32 weer gelijk, 3-3. Het gaat gelijk op dus maakte de Zoetermeer Panters er 4-3 van op 17:46 en op de tijd van 19:31 scoren zij de 5-3.
Met een goed gevoel konden de ijshockey spelers de kleedkamer in.
De tweede periode was wat rommeliger, Eindhoven wist 3 keer te scoren deze periode. En Zoetermeer wist te scoren in de zoemer dus werd deze helaas niet  geteld. De spelers gingen met 5-6 de kleedkamer in.
De 3de periode begon en Eindhoven scoort 5-7.Tijd voor een time out van Zoetermeer, en dat heeft geholpen! Gelijk werd de 6-7 gemaakt en alles was weer mogelijk. En op de tijd van 58:37 kwam de gelijkmaker van 7-7. Ook Eindhoven nam een time out, maar dat mocht niet meer baten.
Er kwam een verlenging en na zo’n 30 seconden scoort Zoetermeer. Helaas werd ook deze niet gezien door de refs. Daarop volgend werden er wat straffen uitgedeeld en speelden de Zoetermeer Panters zelfs met 5 tegen 3 in de overtime. Dit bracht helaas geen beslissing. De wedstrijd moest dus beslist worden door penalty shots.
De Zoetermeer Panters wisten 2 maal heel beheerst de puck achter de goalie te schieten. Maar helaas lukte het Eindhoven één keer meer. Dit resulteerde in: Zoetermeer 1 punt, Eindhoven 2.

 

Zaterdag 12 januari spelen de Zoetermeer Panters de volgende wedstrijd tegen IJCU Dragons uit Utrecht, een thuiswedstrijd in het Silverdome!

-advertenties-

-goede doel-