rokkeveense-dekkerloop

De organisatie van de Rokkeveense Dekkerloop staat in de startblokken, ook de winterse omstandigheden van deze week zal de loop niet tegenhouden! Organisator Andy Oskam: “Sneeuw is voor een hardloopevenement nooit welkom. De organisatie zal er alles aan doen om het parcours aanstaande zondag sneeuwvrij en ijsvrij te maken. De sneeuw heeft vanaf vandaag enkele dagen de tijd om weg te trekken en wij zullen het een handje helpen. Wij staan nog steeds in de startblokken!”

Stanislas-Winnaar-2012Dit jaar wordt de Rokkeveense Dekkerloop al weer voor de tweede maal georganiseerd, na het succes van de loop in 2012. Zoetermeer Actief had al eerder een interview met Stanislas Talontsi, de snelste loper op de 10km tijdens de  1e editie. Dit interview kunt u hier nog eens na lezen:

Sportplezier staat voorop! Maar met deelname aan deze 2e editie steunt u ook het goede doel: War Child. Van elke inschrijving doneert de organisatie € 1,00 aan War Child.

 

De start en finish is op het terrein van Dekker Sport en het parcours loopt door de Rokkeveense wijk en het mooie groene Burgemeester Hoekstra Park en het Balij bos. De afstanden die gelopen worden, zijn: 1.5km kindveilige kidsloop, 5km en 10km.
Het parcours van alle afstanden is vernieuwd! De tijdregistratie verloopt elektronisch en wordt verzorgd door RaceTimer.

Inschrijven:

U kunt zich woensdag nog de gehele dag inschrijven! De vóór-inschrijvingen sluiten woensdag 16 januari om 20:00u. Op de dag zelf is inschrijven ook nog mogelijk, het inschrijfgeld wordt dan verhoogd met €2,- .Op de dag zelf kunt u zich tot 30 minuten voor de start aanmelden.

Zondag 20 januari 2013 van 09.00u - 15.00u.

Dekker Sport, Scheglaan 12, Zoetermeer

Afstanden

1.5 km Kidsloop start om 10.00 uur /€ 3,00/ €5,- (voor/ na inschrijving)

5 km SNS Bank start om 11.00 uur / € 7,50/ €9,50

10  km Dekkerloop start om 11.10 uur / € 9,50/ €11,50

De 1e Nederlandse Vakschool voor Sportmassage, een erkend opleidingsinstituut, is aanwezig om de deelnemers gratis te masseren. Na de finish wordt fruit, drank en een herinnering uitgedeeld.

Er is voldoende parkeergelegenheid en op 50m afstand van de start/finish zijn ruime kleedkamers, warme douches, sauna, kluisjes en een restaurant. Op deze dag zijn er smakelijke lunchmaaltijden voor een aantrekkelijke prijs.

Ook staan de tennisvereniging TVDR en tennisschool Y4Tennis, de squashvereniging VDSZ en bowlingvereniging BDZ, na de prijsuitreiking van de kidsloop, weer klaar om de kinderen gratis kennis te laten maken met deze leuke sporten. Bij de tennisvereniging kunnen zowel kinderen als volwassenen deelnemen aan clinics.

Dus neem je vriendjes, vriendinnetjes en je vader en moeder mee, en maak er een leuke en vooral sportieve dag van!

Men weet dat bij evenementen het succes mede afhankelijk is van sponsoren en vrijwilligers. Ook voor de 2e editie hebben wij voldoende plaats voor vrijwilligers.

Mocht u zich geroepen voelen om het evenement bij te staan dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. U wordt voorzien van een hesje, gratis lunchpakket en een leuke herinnering.

-advertenties-

-goede doel-