IMG-1545

Y4tennis is een tennisvereniging die de lessen geeft op de banen van sportpark Dekker. Na het succes van de workshops na de Dekkerloop, heeft de vereniging een speciaal aanbod.

Frits Verbaarschot, bestuurslid van Y4tennis is erg tevreden over de opkomst en het enthousiasme van de kinderen bij de tenniswokshops na de Dekkerloop. Het voordeel was vooral dat de vereniging kan tennissen in een hal, hierdoor kan tijdens de kou en sneeuwval gewoon door getraind worden. Frits zegt enthousiast: "De binnenbanen zijn verwarmd, evenals de kleedruimtes, met douches, sauna en het sportrestaurant."

Om het tennis te promoten bij kleine kinderen heeft Y4tennis een Teddy Tennis licentie. "Dit is een fantastisch nieuw lesprogramma, dat kinderen van 3, 4 en 5 jaar inspireert, leert te bewegen en al op een jonge leeftijd in aanraking laat komen met tennis door middel van muziek met verhalen en foto’s", vertelt Frits.

Y4TENNIS LOGO NIEUWDe vereniging biedt een kennismakingscursus van 4 lessen van 50 minuten. Deze is voor alle leeftijden en kost 27 euro. Deze lessen zijn op de volgende zondagen met een keuze tussen 10-11u en 11-12u:

27-1, 10-2, 3-3, 24-3

Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “kennismakingscursus”. U krijgt dan per email verdere gegevens.

 

 

Lees ook sportevenementen

Lees ook sportnieuws

 

-advertenties-

-goede doel-