taoistische-taichi

Taoïstische Tai Chi interne kunsten voor gezondheid heeft iedereen wat te bieden, of je nu actief, passief, gezond, ziek, jong of oud bent. Met toewijding en regelmaat beoefend heeft deze vorm van bewegen een groot effect op de gezondheid door het verminderen van spanning, het verbeteren van de circulatie en het vergroten van de kracht en flexibiliteit. Iedereen zal merken dat de kwaliteit van leven hierdoor aanmerkelijk verbetert.

Tai Chi leer je bij de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland. Op woensdag 30 januari start en een nieuwe beginnersklas in Zoetermeer. De introductieles is gratis en vrijblijvend! De les is van 20.00 tot 22.00 uur en wordt gegeven in de Gymzaal Carmenschouw 9.

De Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland maakt deel uit van een internationale organisatie met locaties in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en Australië: The International Taoist Tai Chi Society. De Taoïstische monnik Meester Moy Lin-shin heeft in 1970 deze organisatie opgericht om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met en te laten ervaren wat Taoïstische Tai Chi™ interne kunsten voor gezondheid voor je kan betekenen. Binnen de vereniging en haar zusterorganisaties zijn er vele mogelijkheden om te oefenen en je te ontwikkelen tot een gezond en goed mens. De Taoist Tai Chi Society is een vrijwilligersorganisatie. Alle instructeurs zijn bevoegd en geven op vrijwillige basis les. Zo krijg je les van instructeurs die je met aandacht en enthousiasme begeleiden.

Voor informatie: t 070 3994221     e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      

-advertenties-

-goede doel-