circuszvz

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) had zondag 27 januari haar jongste leden getrakteerd op een circus workshop van het Zoetermeerse Circus Nevermind. ZVZ bestaat deze maand 40 jaar en zal dat het gehele jaar vieren met verschillende activiteiten voor (oud)leden en geïnteresseerden. 200 kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 15 jaar genoten volop van acrobatiek, jongleren en balanceren op grote ballen en evenwichtskoorden. Ook sportwethouder Mariëtte van Leeuwen kwam een kijkje nemen bij dit kinderfeest.

Buiten de zwemlessen en wedstrijden organiseert ZVZ al sinds haar bestaan activiteiten voor haar (oud)leden en vrijwilligers. De dagjes uit voor de jongste leden naar speeltuinen en pretparken, de zwemkampen en de kaderavonden zijn ook erg beroemd. Al deze activiteiten voor de 700 leden van ZVZ zijn allemaal te realiseren door de vele vrijwilligers.

In het jubileumjaar 2013 biedt ZVZ een aantrekkelijke ledenactie. Nieuwe leden krijgen na een half jaar lid te zijn, 40 euro korting op de contributie. Huidige leden die een nieuw lid aanmelden, ontvangen die korting ook. Bekijk zvz.nl voor meer informatie. Op facebook is ZVZ ook actief. Op de facebook pagina zijn veel foto’s uit de afgelopen 40 jaar te vinden: www.facebook.com/zwemvereniging.zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-