IMG 9138

IMG 9347Voor de één begint de zomer als ze lekker lui op het strand hebben kunnen liggen, voor de tennisjeugd van Dekker Zoetermeer is de zomer pas echt begonnen na het Zoete Zomer Toernooi. Na de lunch - op het heetst van de dag - verzamelde de jonge tennissers tot 17 jaar zich op het zonovergoten terras van Tennisvereniging Dekker Rokkeveen.

En als je denkt dat alleen voetballers zich uitdossen in de tenues van hun helden, dan kom je bedrogen uit. De nieuwste tenues van  Rafael Nadal, Roger Federer, Maria Sharapova en Ana Ivanovic zijn gewoongoed bij de tennisjeugd. Zelfs de aller kleinsten hebben hun mooiste tenue aan gedaan.

Iedereen speelt drie speelrondes die afgewisseld worden door drie spelrondes. Tussendoor wordt er voor de nodige zoetigheid gezorgd in de vorm van suikerspinnen, snoepgoed en drinken, heel veel drinken. Want de zon deed zijn uiterste best om er echt een zomer toernooi van te maken. De tweede spelronde was het onvermijdelijke spel met de waterballonnen. Tja, en dan vraagt de leiding van whoZnext er natuurlijk om zelf het doelwit te worden …

-advertenties-

-goede doel-