tv-buitenweg-rolstoeltennisOp vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus aanstaande organiseert Tennis Vereniging Buytenwegh op haar tennispark aan de Buytenparklaan 5 in Zoetermeer het Open Wheels Tennis Tournament 2013. Dit rolstoel tennistoernooi, dat alweer voor de derde keer wordt georganiseerd, is het enige in zijn soort in de regio. Het toernooi kan zich verheugen in een steeds groter wordende belangstelling van rolstoel tennissend Nederland. Zelfs deelnemers uit Belgiƫ melden zich aan de Buytenparklaan in Zoetermeer. Tennisvereniging Buytenwegh profileert zich als een rolstoelvriendelijke vereniging die niet alleen het tennissen, maar ook het rolstoeltennissen wil stimuleren.

Deelnemers aan het Open Wheels Tennis Tournament 2013 strijden met toptennis van hoog niveau niet alleen om aantrekkelijke prijzen. Het rolstoel toernooi van Tennis Vereniging Buytenwegh behoort tot de selecte groep van ranglijst rolstoeltennis toernooien in ons land, waarmee de deelnemers punten kunnen verdienen voor de nationale rolstoel ranglijst. Er wordt gestreden in het dames- en herenenkelspel en het dames- en  herendubbelspel. De eerste partijen beginnen vrijdag om 13:00 uur, zaterdag om 11:00 uur. Zondag worden de finales gespeeld, aanvang 10:00 uur.

Nieuw dit jaar is een gratis gezelligheids rolstoel tennistoernooi op zondag om de beginnende rolstoel tennisser kennis te laten maken met de sport. In korte wedstrijdjes tegen steeds andere tegenstanders kan men in een ontspannen sfeer ervaren hoe leuk rolstoeltennis is. Aanvang van het gezelligheidstoernooi is 12:00 uur. Melden op het tennispark aan de Buytenparklaan in Zoetermeer.

Het tennispark is voor mensen in een rolstoel goed toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

-advertenties-

-goede doel-