sportief wandelgroep2

Met een gepaste stilte heeft Sportief Wandelgroep Zoetermeer met 160 wandelaars de ViaGladiola bewandeld en met z’n allen de finish in Nijmegen binnen gekomen, een geweldig en emotioneel moment! 171 wandelaars zijn gestart in de Vierdaagse en met 160 wandelaars gingen zij na vier dagen over de ViaGladiola.

De wandelaars werden bejubeld door tienduizenden toeschouwers. Een prestatie van de eerste orde. Vooral voor de trainer en wandelcoach Don Braad, die dit voor de elfde keer weer organiseerde.

sportief wandelgroep3Geheel belangeloos en met veel passie heeft hij de groep ook dit jaar weer getraind voor de Vierdaagse, zijn wandelaars gemotiveerd en iedere keer weer mooie trainingstochten gevonden en uitgezet.

Met gepaste stilte zonder muziek, i.v.m. met de crash van het vliegtuig waarbij 197 Nederlanders omkwamen, hebben de wandelaars de ViaGladiola bewandeld en zijn zij over de finish gegaan in Nijmegen. Met maar 11 uitvallers door verschillende oorzaken is het een groot succes geworden, waarbij de groep elkaar motiveerde en ondersteunde daar waar nodig was.

Sportief Wandelgroep Zoetermeer is een zeer sociale groep en een voorbeeld voor anderen. Iedereen helpt elkaar en er is geen onvertogen woord gevallen, niet tijdens de trainingen en niet tijdens de Vierdaagse. Naast ontberingen was er ook ontzettend veel plezier, de saamhorigheid was zeer groot.


De 98ste Vierdaagse werd afgesloten met een groot ontbijt op de Camping. Sportief Wandelgroep Zoetermeer gaat weer op naar de 99ste Vierdaagse in 2015!

-advertenties-

-goede doel-