WandelenVoor iedereen die in het voorjaar de keuze maakt meer te willen bewegen en lekker te gaan wandelen in de natuur, starten nieuwe WandelFit trainingen in Zoetermeer. WandelFit biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te gaan wandelen. Deelnemers worden 12 weken lang begeleid door enthousiaste wandeltrainer/begeleider, waarna de mogelijkheid bestaat om in groepsverband te blijven wandelen bij een sportvereniging. De wandelingen vinden plaats in de natuurgebieden bij Zoetermeer en omgeving.

WandelFit wordt georganiseerd door Sportief Wandelgroep Zoetermeer, SV Loosduinen, WSV Haaglanden, Nordic Walking Rijswijk, het Zuid-Hollands Landschap, Dunea en de gemeente Den Haag.

Op 5 en 6 april kan iedereen bij de stand van de WandelFit op het terrein van de Duinenmars in Den Haag kennismaken met WandelFit en een wandelclinic volgen op en om het startterrein van de Duinenmars o.l.v. een wandeltrainer en een wandelbegeleider van Sportief Wandelgroep Zoetermeer of bij een Wandel/Nordic walking trainer van de andere aanbieders.

WandelFit is voor iedereen een goede start

Een basisconditie is voor WandelFit niet vereist, maar wordt door deelname aan WandelFit in drie maanden juist verkregen. WandelFit brengt deelnemers ook in contact met andere beginnende wandelaars en zorgt ervoor dat ze op bewuste wijze aan hun gezondheid werken. De trainer zorgt dat de deelnemers de techniek onder de knie krijgen en begeleidt ze bij een verantwoorde opbouw van hun conditie. Ook kunnen er Wandelfitgroepen gestart worden voor speciale doelgroepen, zoals diabetespatienten en hart- en vaatpatienten.

Aanmelding WandelFit

De WandelFit-stand vindt u bij de startlocatie van de Duinenmars: Parkeerterrein aan de Machiel Vrijenhoeklaan – DenHaag/Kijkduin.

U bent welkom in de stand vanaf 9.00 uur.

Iedereen die zich op 5 of 6 april inschrijft voor de 12 wekelijkse training krijgt een gratis WandelFit-bidon en een WandelFit-cap. De kosten voor deelname aan de WandelFit training Zoetermeer die op een nadere datum van start zal gaan bedragen € 40,-. Hiervoor krijgt men gedurende 12 weken één wandeltraining van 1,5 uur per week aangeboden. Na de fitheidstest in de laatste week ontvangt de deelnemer bovendien een certificaat en een polo van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer.

Wilt u zich aanmelden voor een proefles op 5 of 6 april, dan kan dat via Ton Hoeksma, op het email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in week 13 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-