Ben je tussen de zeven en twaalf jaar? En wil je net zo goed worden als de spelers van het Nederlands Elftal Dames of Heren? Dan ben je dinsdag 1 april of donderdag 3 april van harte welkom op de gratis open hockey clinics die worden georganiseerd door Kern Kinderopvang Zoetermeer en de gemeente Zoetermeer. Je kan gratis deelnemen. En je hoeft geen ervaring met hockey te hebben. Plezier staat voorop!

Open hockey clinic voor kinderen uit de wijk

Spannend en spectaculair. Dat belooft het WK Hockey (de Rabobank Hockey World Cup) van 31 mei tot en met 15 juni 2014 te worden. In Den Haag strijden de Nederlandse teams tegen de beste landenteams om de wereldtitel. In aanloop hier naar toe gaan de BSO-kinderen van Kern Kinderopvang Zoetermeer hockeyen. Er wordt een speciale hockeyclinic georganiseerd. Kern Kinderopvang Zoetermeer en de gemeente Zoetermeer willen graag alle kinderen uit de wijk de mogelijkheid bieden hieraan deel te nemen. De hockeyclinic is bedoeld voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar.

Kom hockeyen op 1 of 3 april

Je kan gratis deelnemen aan de hockey clinic. Ben je tussen de zeven en twaalf jaar? Trek dan je sportieve kleding aan en kom naar de gratis open hockey clinic.

800px-Netherlands womens hockey celebrate - 2012 OlympicsJe bent van harte welkom op dinsdag 1 april om 16.00 uur bij:

openbaar sportveld Oosterheem, (Zanzibarplein) of

openbaar sportveld Buytenwegh (naast de Sniep).

Op donderdag 3 april ben je om 16.00 uur welkom bij:

openbaar sportveld Palenstein (Rakkersveld) of

openbaar sportveld Meerzicht (Kerkenbos).

Sport en bewegen is belangrijk voor kinderen

Sport en bewegen is niet alleen leuk voor kinderen. Maar ook heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Bewegen prikkelt de hersenen en het helpt zintuigen verder te ontwikkelen. Door te sporten en bewegen krijgt een kind meer zelfvertrouwen en discipline. Een kind kan beter ontspannen en het concentratievermogen neemt toe. Daarom is 2014 het jaar van sport en bewegen op alle kinderopvanglocaties van Kern Kinderopvang Zoetermeer.

 

Foto: Nederlands Vrouwenteam tijdens de Olympische Spelen 2012

-advertenties-

-goede doel-