IMG 3675Eind 2014 is er door een paar enthousiaste darters contact gelegd met svDSO met de vraag of er een mogelijkheid zou zijn om daar te darten. In Zoetermeer Oosterheem was hier namelijk nog geen locatie voor. svDSO heeft ervoor gezorgd dat er nu 4 mooie dartbanen beschikbaar zijn en deze wachten nu op enthousiaste Zoetermeerders die het leuk vinden om te darten.

Iedere donderdagavond ben je welkom in de kantine van svDSO. Rond 20:00 uur wordt er gekeken hoeveel spelers er zijn en zal besloten worden hoe er die avond gespeeld gaat worden.

Ook als je geen dart ervaring hebt maar toch eens wil darten is dit natuurlijk geen probleem. Darten doe je namelijk ook voor de gezelligheid en misschien ontdek je wel een talent voor deze leuke sport.

DCZ (Dart Club Zoetermeer) zal ook toernooien gaan organiseren en bekijkt de mogelijkheden om een zomercompetitie op te starten. Dit is een onderlinge competitie waar je met een eigen team wekelijks tegen andere teams kan darten.

Heb je een team of wil je deze opstarten en wedstrijden gaan darten via de bond DSWN (Darts Sport West Nederland) is het mogelijk om je speelavond bij svDSO als thuislocatie op te geven. Hierbij is het bespreekbaar om op een andere dag dan donderdag de thuis wedstrijden te spelen. Aan het meespelen met de bondscompetitie zijn wel inschrijfkosten verbonden.

DCZ is een nieuwe club met de ambitie darten in Zoetermeer voor meer mensen toegankelijk te maken. Enthousiaste sponsoren die het darten in Zoetermeer willen ondersteunen zijn natuurlijk van harte welkom.

Voor informatie kan je langskomen op donderdag avond of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: sv DSO - Sportpark Bentwoud -Thomas Morelaan/hoek Martin Luther Kinglaan Zoetermeer

Route: www.svdso.nl/2/contact

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-