Marit en Julia

 

Marit en Julia

Julia (11 jaar) en Marit (13 jaar) zijn 7 maart in de TurnAce Hal in Amsterdam tijdens de districtswedstrijden Zuid-Holland Noord 7e en 4e geworden in hun groep en hebben zich daarmee geplaatst voor de districtsfinales in mei. Drie jongens van de turnselectie van CGV Zoetermeer hebben ook een goed weekend achter de rug: twee van hen hebben zich geplaatst voor de landelijke halve finale.

 

Succesvolle wedstrijd in Amsterdam voor selectiemeisjes van CGV

Vier dames van de turnselectie van CGV hebben een goede wedstrijd geturnd in TurnAce Hal Amsterdam waar de districtswedstrijden Zuid-Holland Noord zijn gehouden. Julia Zweers is 7e geworden in haar groep: Pupil2 – D1 waar zij opviel met haar brugoefening, maar ook goed presteerde op vloer, balk en met sprong. Marit Janssen werd 4e bij Jeugd2 – 4e divisie. Deze plek leverde haar een medaille op dankzij een foutloze brugoefening waarmee zij de toon zette voor de andere toestellen.

Twee andere turnselectiemeisjes van CGV, Pascale Slingerland en Isabella Kaffa, hadden hun debuut in deze hogere divisie. Helaas nog geen finale voor hen, maar ze hebben het heel goed gedaan.

 

Selectiejongens CGV Zoetermeer door naar landelijke halve finale

Zaterdag 7 en zondag 8 maart hebben drie jongens van de CGV turnselectie hun landelijke kwartfinale geturnd in Volendam. Twee van hen hebben de halve finale gehaald. Luuk van Waaij (13 jaar) werd 14e bij jeugd niveau 8, 3e divisie en gaat naar de halve finale. Samuel Keek (8 jaar) is 23e geworden bij benjamin niveau 10, talentendivisie en gaat ook door. Jayden Paton (6 jaar) is 30e geworden bij benjamin niveau 10, talentendivisie en haalde de halve finale net niet.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-